Shopping Cart

Gratis verzending vanaf €60 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +800 reviews

Verzending

Bestel je voor meer dan 60€, dan is de verzending helemaal gratis binnen België en Nederland. Toch graag levering in een ander Europees land? Geen probleem, hieronder kan je de tarieven raadplegen. Ze worden ook automatisch toegepast bij check-out.

 Alle verzendingen gebeuren inclusief track & trace code. Die sturen we jou toe vanaf het moment jouw pakketje klaar staat om opgepikt te worden bij ons. Zo kan je gemakkelijk en op elk moment jouw pakket volgen.

Wij trachten elk pakket binnen 1 à 2 werkdagen naar je toe te sturen zodat je snel kan genieten van al dat moois!

Retour

Uiteraard willen wij het allerliefst dat je ontzettend tevreden bent met je nieuwe spulletjes en iedereen over ons vertelt. Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten kan je altijd retourneren, zonder opgave van reden.

Je moet enkel zorgen dat de bestelling in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle labels terugbezorgd wordt aan Blue Parrot binnen de 14 kalenderdagen volgend op de levering.

Stuur een mailtje naar info@blueparrot.be en laat even weten dat je wil retourneren. Wij sturen dan per email een retourlabel naar je toe. Deze kan je op de doos plakken en je pakket gaan afgeven in het dichtstbijzijnde drop-off punt van DPD. 

Retourneren is helemaal gratis voor zendingen vanuit BE & NL. Wij zullen het bedrag terugstorten op jouw originele betaalmethode. Retourneren van solden artikelen of outlet is mogelijk, maar hiervoor krijg je een cadeaubon ter waarde van je retour in de plaats met aftrek van een retourkost van €5,95 (BE) /€6,95 (NL).

Heb je geen verzendingskosten betaald en is het eindbedrag na retour onder €60, dan zullen de originele verzendingskosten in rekening gebracht worden. Wil je retourneren vanuit een ander land? Geen probleem! We brengen wel een retour kost in rekening ter hoogte van de verzendingskosten zoals hierboven aangegeven.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van €5.00 toegestuurd!
Holler Box

€5 WELKOMSTKORTING

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingsbon van €5.00 toegestuurd! Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, exclusieve promoties en leuke outfit inspiratie!
Holler Box