Gratis verzending vanaf €70 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Verzending

Bestel je voor meer dan 70€, dan is de verzending helemaal gratis binnen België en Nederland naar een DPD pick-up punt. Toch graag levering in een ander Europees land? Geen probleem, hieronder kan je de tarieven raadplegen. Ze worden ook automatisch toegepast bij check-out.

BE: Verzendingskost DPD punt €4,95 – Gratis vanaf €70 / Verzendkost DPD home €5,95 – Gratis vanaf €125
NL: Verzendingskost €6,95 – Gratis vanaf €70 / Verzendkost DPD Home €7,95 – Gratis vanaf €125
LU, DE & FR: Verzendingskost €9,95 – Gratis vanaf €150
Andere Europese landen: €14,95 – Gratis vanaf €200

 

Alle verzendingen gebeuren inclusief track & trace code en krijg je automatisch toegestuurd van zodra het pakket is toegekomen in het verzenddepot. Zo kan je gemakkelijk en op elk moment jouw pakket volgen.

Wij trachten elk pakket binnen 1 à 2 werkdagen naar je toe te sturen zodat je snel kan genieten van al dat moois!

Retour

Uiteraard willen wij heel graag dat jouw bestelling fantastisch zit, maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten kan je altijd retourneren, zonder opgave van reden. Enkel outlet items kan je niet retourneren.

Je moet enkel zorgen dat de bestelling in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle labels terugbezorgd wordt aan Blue Parrot binnen de 14 kalenderdagen volgend op de levering.

Je retour aanvragen kan door ons een mail te sturen op info@blueparrot.be.
Geef even aan welke stuks je wil retourneren en dan sturen wij jouw een label terug. Deze kan je op de doos plakken en je pakket gaan afgeven in het dichtstbijzijnde drop-off punt.

Voor retours wordt een kost van €5,95(BE)/€6,95(NL) in rekening gebracht, in lijn met de verzendtarieven. De geretourneerde artikels worden terugbetaald op jouw originele betaalmethode met aftrek van de retourkosten.
Retourneren van solden artikelen of artikelen die deelnemen aan kortingsacties is mogelijk, maar hiervoor krijg je een cadeaubon ter waarde van je retour in de plaats.
Retourneren van outlet artikelen is niet mogelijk. Retourneer je toch een outlet artikel dan zal deze niet terugbetaald of verwerkt worden.

Heb je betaald met ecocheques/consumptiecheques (BE) en wil je graag wat retourneren? Dat kan, maar een terugbetaling via Edenred/Sodexo/Monizze is momenteel nog onmogelijk. Ook hier zal je een cadeaubon in de plaats krijgen.

Wil je retourneren vanuit een ander land? Geen probleem! We brengen wel een retour kost in rekening ter hoogte van de reguliere verzendkosten.