Shopping Cart

Gratis verzending vanaf €60 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Verzending

Bestel je voor meer dan 60€, dan is de verzending helemaal gratis binnen België en Nederland. Toch graag levering in een ander Europees land? Geen probleem, hieronder kan je de tarieven raadplegen. Ze worden ook automatisch toegepast bij check-out.

 Alle verzendingen gebeuren inclusief track & trace code. Die sturen we jou toe vanaf het moment jouw pakketje klaar staat om opgepikt te worden bij ons. Zo kan je gemakkelijk en op elk moment jouw pakket volgen.

Wij trachten elk pakket binnen 1 à 2 werkdagen naar je toe te sturen zodat je snel kan genieten van al dat moois!

Retour

Uiteraard willen wij heel graag dat jouw bestelling fantastisch zit, maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten kan je altijd retourneren, zonder opgave van reden. Enkel outlet items kan je niet retourneren.

Je moet enkel zorgen dat de bestelling in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle labels terugbezorgd wordt aan Blue Parrot binnen de 14 kalenderdagen volgend op de levering.

Je retour aanvragen kan via ons retourportaal. Als je de stappen doorloopt kan je via deze weg een retourlabel afdrukken. Deze kan je op de doos plakken en je pakket gaan afgeven in het dichtstbijzijnde drop-off punt van je gekozen pakjesdienst. 

Voor retours wordt een kost van €5,95(BE)/€6,95(NL) in rekening gebracht, in lijn met de verzendtarieven. De geretourneerde artikels worden terugbetaald op jouw originele betaalmethode met aftrek van de retourkosten.
Retourneren van solden artikelen of artikelen die deelnemen aan kortingsacties is mogelijk, maar hiervoor krijg je een cadeaubon ter waarde van je retour in de plaats.
Retourneren van outlet artikelen is niet mogelijk. Retourneer je toch een outlet artikel dan zal deze niet terugbetaald of verwerkt worden.

Heb je betaald met ecocheques/consumptiecheques (BE) en wil je graag wat retourneren? Dat kan, maar een terugbetaling via Edenred/Sodexo/Monizze is momenteel nog onmogelijk. Ook hier zal je een cadeaubon in de plaats krijgen.

Heb je bij je orignele bestelling geen verzendingskosten betaald en is het eindbedrag na retour onder €60, dan zullen de originele verzendingskosten in rekening gebracht worden. Wil je retourneren vanuit een ander land? Geen probleem! We brengen wel een retour kost in rekening ter hoogte van de verzendingskosten zoals in de tabel aangegeven.