Altijd een leuk extraatje bij elke bestelling!

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Ons Loyalty Programma

Wij belonen je met alle plezier

 

Met hart en ziel hebben we Blue Parrot uit de grond gestampt. Maar zonder lieve klanten zouden we geen lang leven beschoren zijn uiteraard 🙂 We zijn dan ook ontzettend dankbaar als je bij ons shopt.

Daarom krijg je op elke aankoop maar liefst 5% spaartegoed voor een volgende keer, zowel online als in de winkel, muv solden of outletaankopen.

De enige vereiste is een account aanmaken op deze site – want aan de hand van het unieke emailadres kunnen we jullie identificeren en het spaartegoed aan de juiste klant linken – voor al jouw online en offline aankopen.

Maar dit is niet alles!

Wij denken namelijk dat onze klanten ontzettend goede Blue Parrot ambassadeurs zijn. Met een positieve ervaring op zak wil jij misschien graag aan vrienden of familie over Blue Parrot vertellen!
In de loyalty widget op de website (roze knop rechts van het scherm :)) vind je een unieke link die je gemakkelijk kan delen met anderen. Shoppen zij voor de eerste keer bij Blue Parrot, dan kunnen ze met die link €10 korting krijgen (minimum bestelwaarde €30). Uiteraard krijg ook je €10 shoptegoed in je account. Double win!

Deel dus gerust jouw persoonlijke code met je familie, vrienden of op instagram/facebook samen met je positieve ervaring met Blue Parrot en je bent vertrokken! Misschien is een volgend paar schoenen zo wel helemaal gratis?

Elke keer iemand met jouw code wat aankoopt krijg je een mailtje van ons. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van jouw succes! Uiteraard kan je het ook opvolgen via de loyalty widget.

Jouw gespaarde korting kan je op elk moment inwisselen in je winkelmandje of in de winkel.

Veel shopplezier! Wij bedanken jullie met alle plezier!