Gratis verzending vanaf €50 binnen BE & NL

Snelle verzending binnen 1 werkdag

Gratis en gemakkelijk retourneren (BE & NL)

Loyalty Programma

Wij willen jou graag het hele jaar door belonen voor je aankopen. En wat is er leuker om bovenop de leuke gekochte kinderoutfits een cadeaubon te krijgen voor nóg meer van dat moois? Ons loyalty programma is er speciaal voor jou!

Bij elke aankoop (ja, ook tijdens de solden) krijg je punten toegewezen, zichtbaar in je Blue Parrot account (of door op dat roze bolletje te klikken rechts van het scherm). Deze punten kan je inwisselen voor een mooie cadeaubon tot een waarde van €50. De cadeaubon is bruikbaar bij elke aankoop én kan je dankzij de unieke code zelfs cadeau geven (al kan ik er ook inkomen dat je die liever zelf spendeert )

Zo spaar je deze gegeerde puntjes:

  • Elke gespendeerde euro: 1 punt
  • Volg ons op Instagram: 25 punten
  • Like ons op Facebook: 25 punten
  • Refereer een vriend: 100 (=€5 ) punten als die vriend een aankoop doet. Jouw vriend krijgt zelfs €10 korting met jouw code!

Zo wissel je ze in:

  • 200 punten voor een waardebon van 10 euro
  • 400 punten voor een waardebon van 25 euro (meer sparen = een grotere beloning)
  • 700 punten voor een waardebon van 50 euro (nog meer sparen = nóg een grotere beloning )

Het aanmaken van een Blue Parrot account is de enige vereiste om punten te kunnen sparen, jouw puntentotaal te kunnen raadplegen en je punten in te wisselen. Specifiek aanmelden voor het loyalty programma moet niet – je Blue Parrot account is voldoende. Lekker gemakkelijk!

De roze widget rechts op het scherm geeft je toegang tot alles wat je nodig hebt. Hier zie je jouw persoonlijke referral code voor je vrienden, de mogelijkheid tot inwisselen van je loyalty punten in cadeaubonnen, het opvolgen van je puntentotaal, enz.

Wij bedanken je met ontzettend veel plezier

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van 10% toegestuurd!
Holler Box

10% WELKOMSTKORTING

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van 10% toegestuurd! Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, exclusieve promoties en leuke outfit inspiratie!
Holler Box