Shopping Cart

Gratis verzending vanaf €60 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +800 reviews

Ons verhaal

Wie zijn we?

Een jong sportief gezinnetje

Samen met mijn man Fré en onze twee dochters Lena en Paulien vormen wij een sportief gezinnetje! In onze vrije tijd proberen we zoveel mogelijk momenten door te brengen met onze familie en trekken we met veel plezier onze fiets/loopschoenen aan ter ontspanning.

Het begon allemaal in 2015

De date die ons leven veranderde

Blue Parrot kent zijn oorsprong in Portugal, in 2015 te Monte Gordo om precies te zijn. Samen met onze beste vrienden waren we er op fietsvakantie, allen nog onbezonnen zonder kinderen. Toen we even met ons twee op date gingen in het plaatselijke restaurantje ‘Blue Parrot’ kwam het onderwerp kindjes naar boven. 

Daar en toen besliste we een exacte datum wanneer we er volop voor gingen gaan. Spannend! 

Iets meer dan een jaar later werd Lena geboren, nog geen 18 maand erna volgde Paulien. De Blue Parrot werd zomaar eens het beginpunt van ons gezin…

De start van Blue Parrot

Zin in ondernemen & creëren

Als mama van 2 meisjes weet ik maar al te goed hoe leuk het is om je kindjes te kleden in hippe outfits en liefst nog met een fantastisch ogend schoentje eronder. Wanneer dit wordt gecombineerd met een steeds sterker wordend gevoel dat je wil ondernemen, creëren, anderen inspireren… dan ontstaat er iets zoals Blue Parrot.

De onvoorwaardelijke steun

Mijn ventje, mijn alles

Met de ontzettend harde steun van mijn ventje ben ik durven springen en sindsdien ga ik er met de volle 100% tegenaan om mijn droom verder uit te bouwen. Zonder zijn luisterend oor (en geloof me, hij heeft al veel moeten luisteren), zijn goede raad en vertrouwen zou het allemaal niet mogelijk geweest zijn.

Met Blue Parrot probeer ik een leuke plek te creëren waar je zowel toffe merken vindt om je jonge spruit aan te kleden alsook prachtige hippe kinderschoentjes die het geheel afmaken.

Heel veel shopplezier!

Liefs, Annelore

Blijf op de hoogte van ons verdere verhaal en volg ons...

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van €5.00 toegestuurd!
Holler Box

€5 WELKOMSTKORTING

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingsbon van €5.00 toegestuurd! Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, exclusieve promoties en leuke outfit inspiratie!
Holler Box