Altijd een leuk extraatje bij elke bestelling!

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Ons verhaal

Het begon allemaal in 2015

De date die ons leven veranderde

Blue Parrot kent zijn oorsprong in Portugal, in 2015 te Monte Gordo om precies te zijn. Samen met onze beste vrienden waren we er op fietsvakantie, allen nog onbezonnen zonder kinderen. Toen we even met ons twee op date gingen in het plaatselijke restaurantje ‘Blue Parrot’ kwam het onderwerp kindjes naar boven. 

Daar en toen besliste we een exacte datum wanneer we er volop voor gingen gaan. Spannend! 

Iets meer dan een jaar later werd Lena geboren, nog geen 18 maand erna volgde Paulien. De Blue Parrot werd zomaar eens het beginpunt van ons gezin…

De start van Blue Parrot

Zin in ondernemen & creëren

Als mama van 2 meisjes weet ik maar al te goed hoe leuk het is om je kindjes te kleden in hippe outfits en liefst nog met een fantastisch ogend schoentje eronder. Wanneer dit wordt gecombineerd met een steeds sterker wordend gevoel dat je wil ondernemen, creëren, anderen inspireren… dan ontstaat er iets zoals Blue Parrot.

IMG-20200920-WA0007
De onvoorwaardelijke steun

Mijn ventje, mijn alles

Met de ontzettend harde steun van mijn ventje ben ik durven springen en sindsdien ga ik er met de volle 100% tegenaan om mijn droom verder uit te bouwen. Zonder zijn luisterend oor (en geloof me, hij heeft al veel moeten luisteren), zijn goede raad en vertrouwen zou het allemaal niet mogelijk geweest zijn.

Eerst als webshop, erna ook onze winkel!

Persoonlijk contact

In augustus 2020 startte de webshop. Zo spannend, dat wachten op die eerste bestellingen! Al snel merkte ik dat ik persoonlijk contact met mensen miste en dat ik om Blue Parrot te laten groeien waarschijnlijk een fysiek punt nodig had (of wilde 🤭).  9 maand na de opstart deden we onze deuren open in Leefdaal en kon ik jullie persoonlijk bijstaan met advies! Uiteraard blijf ook de webshop heel belangrijk voor ons. Via de webshop kan je me gemakkelijk contacteren via whatsapp of e-mail en ook op instragram probeer ik zo bereikbaar mogelijk te zijn.  

De toekomst

Het juiste advies, altijd en overal!

Waar de toekomst ons nog zal brengen is uiteraard koffiedik kijken. Maar dat ik jullie wil blijven adviseren rond de leukste kinderschoenen en kinderkleding staat als een paal boven water. 

Spring dus gerust eens binnen in de winkel!
Uiteraard blijf ook de webshop heel belangrijk voor ons. Via de website kan je me gemakkelijk contacteren via whatsapp of e-mail en ook op instragram probeer ik zo bereikbaar mogelijk te zijn.  Je kan ook online een voetenmeter downloaden of onze artikels lezen rond schoenonderhoud

Heel graag tot snel! Liefs,
Annelore

Een greep uit onze reviews

4,91/5 op +1800 reviews

"Erg blij met de leuke schoentjes voor mijn dochter! We bezochten de winkel op een druk moment maar Annelore vond de tijd om ons vriendelijk te ontvangen en bij te staan met maatadvies. Blue Parrot is een aanrader voor kinderschoenen!"
Laura (review 20/04/22)
"Snelle levering, een leuk briefje en fijne verrassing erbij...supertevreden klant hier!"
Lien (review 21/04/22)
"De website is zeer goed! Zeker het advies omtrent welke schoen je moet aankopen is gebruiksvriendelijk en ideaal wanneer je online shopt! Een leuk cadeautje en persoonlijk briefje bij de schoenen/kleren is ook altijd zeer fijn!"
Eva (review 27/04/22)

Blijf op de hoogte van ons verdere verhaal en volg ons...