Gratis verzending vanaf €50 binnen BE & NL

Snelle verzending binnen 1 werkdag

Gratis en gemakkelijk retourneren (BE & NL)

Op afspraak komen winkelen in Everberg

Graag bieden wij de mogelijkheid aan om op afspraak bij ons te komen winkelen. Geen standaard winkel, maar een huiselijke setting waarbij je privé en rustig, met uiteraard deskundige begeleiding, de ideale kinderschoen kan uitkiezen. Uiteraard kan je ook kinderkleding komen shoppen!

Op 20 januari uitzonderlijk slechts open tot 13u30.

Is er geen enkel moment dat past via de boekingstool, of kom je liever langs in het weekend? Stuur dan zeker een mailtje naar info@blueparrot.be of contacteer ons via WhatsappWe ontvangen je graag en maken tijd!

Wij begrijpen dat sommige kinderen een voet hebben met hoge wreef, een zeer smalle voet of juist een brede. Misschien heeft je zoon of dochter een steunzool en wil je echt zeker zijn dat deze zool goed past in de schoen, en ben je echt op zoek naar persoonlijk advies. Misschien shop je wel gewoon liever ‘echt’ in plaats van online. 

Daarom hebben wij enkele vaste momenten waarbij je een afspraak kan inboeken. Hiervoor rekenen wij 30 min per persoon. Breng je twee kinderen mee of meer? Boek dan evenveel tijdssloten na elkaar als er kinderen zijn zodat er zeker tijd genoeg is om jullie verder te helpen.

Als je een afspraak inboekt, gelieve bij de notities te vermelden of je komt winkelen voor kinderkleding of kinderschoenen, liefst met de maat erbij. Zo kan ik al de beschikbare stuks klaarzetten. Kom je voor 1 specifiek item dan kan je dit uiteraard ook aangeven.

Wij zijn open elke week op maandag, woensdag en vrijdagnamiddag op afspraak. Zoals hierboven aangegeven maken we ook graag tijd voor jou buiten deze momenten. Je kan ons altijd contacteren via info@blueparrot.be, het contactformulier of via Whatsapp.

Heel graag tot ziens!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van 10% toegestuurd!
Holler Box

10% WELKOMSTKORTING

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode van 10% toegestuurd! Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, exclusieve promoties en leuke outfit inspiratie!
Holler Box