Gratis verzending vanaf €70 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Kinderschoenenwinkel Regio Leuven

Kinderschoenen bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een leuke kinderschoenenwinkel bij jou in de buurt? In Leefdaal, tussen Tervuren en Leuven, kan je Blue Parrot terugvinden. Onze winkel staat boordevol mooie kinderschoenen van kwalitatieve merken zoals Ocra, Pom d’Api, Romagnoli, Naturino, Veja…

Blue Parrot bestaat nog niet zo heel lang. In 2021 opende wij voor het eerst onze deuren en verwelkomen sindsdien met heel veel plezier alle kindjes en ouders om de mooiste schoentjes uit te kiezen. Wil je graag ons hele verhaal kennen? Lees hier alles over onze start of volg ons op instagram.

Als lokale kinderschoenenwinkel is het uiteraard ook nodig om online aanwezig te zijn. Al is het maar om je bezoekje voor te bereiden en al wat favorieten te selecteren. Daarom kan je op onze website alle kinderschoenen terugvinden die we ook in de winkel hebben, met enkele foto’s en extra beschrijving.

Gemakkelijk bereikbaar

Onze winkel ligt op slechts 5 minuten rijden van oprit Bertem, 10km van Leuven en 7km van Tervuren. Heel centraal zonder dat je een stadscentrum in moet rijden met je kids. Bekijk snel je routebeschrijving hier.

Vlak voor de deur zijn er twee parkeerplaatsen op straat of op 100m van de winkel bevindt zich het dorpsplein met extra parkeergelegenheid. In het algemeen zijn wij open op woensdag en zaterdag van 10u-17u30. Tijdens de vakanties kan dit altijd een beetje afwijken, maar dit staat dan altijd goed aangegeven op de website of op google.

Altijd een extraatje...

Bij elke aankoop groot of klein krijgen de kindjes altijd wat leuks. Soms zijn het stickers, tattoos, ballonnen of een mooie kleurplaat. Op sommige momenten van het jaar worden die cadeautjes al wat groter. Denk dan aan back-to-school of wanneer wij ons x-jaar opening vieren. Als we een glimlach kunnen toveren op het gezicht van je zoon, dochter, nichtje, neefje… dan doen we dit met veel plezier! Onze manier om jou te bedanken om voor onze lokale kinderschoenenwinkel te kiezen!

Neem gerust al even een kijkje naar onze leuke collecties kinderschoenen en ik zie jou dan met plezier binnenkort eens in de winkel!