Gratis verzending vanaf €70 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Kinderschoenen in Leuven

Leuke kinderschoenen in Leuven vinden is niet altijd gemakkelijk. Het aanbod is heel beperkt, maar ook parkeren in de stad is niet altijd gemakkelijk of wenselijk. Gelukkig zitten wij op een steenworp van Leuven, met werkelijk de leukste merken kinderschoenen in huis! Wij helpen jou heel graag met het juiste advies een leuke en goede kinderschoen uit te kiezen. Want het is toch zo belangrijk om de juiste kinderschoen te kiezen vanaf hun eerste stapjes. 

Lokaal shoppen

Wist je dat lokaal shoppen zo hard geapprecieerd wordt? Iedereen die bij ons de winkel binnenstapt probeer ik te begroeten met een lach en veel enthousiasme. Want telkens ben ik zo blij dat jullie de weg gevonden hebben naar Blue Parrot. Je vindt ons terug terug op slechts 10min rijden van Leuven, dus echt lekker dichtbij!
Wij werken met beperkte openingsuren (woensdag en zaterdag doorlopend open!), en werken tevens op afspraak. 
Zo kan jij kiezen wanneer het beste uitkomt om met je kroost even binnen te springen. Ik ontvang je dan met open armen, pinky promise!

Kinderschoenen vanuit je zetel

Ja hoor, je kan ook kinderschoenen scoren vanuit je zetel ergens in Leuven 😁. Het is niet altijd gemakkelijk om je kinderen mee te nemen richting een kinderschoenenwinkel. Straks hebben ze na 1 paar schoenen passen al geen zin meer in de volgende, met een potentiële crisis als gevolg? Wij hebben uiteraard een heel fijn speelhoekje om ze helemaal op hun effen te laten komen, maar denk je dat dit niet zal helpen, dan hebben we ook voor jou de oplossing! Met ons online maatadvies kies je op 1-2-3 een juist maatje uit van thuis uit. Even de voetjes opmeten met onze downloadbare voetenmeter en bij de schoenen die je op het oog hebt de maattabel controleren. Lekker gemakkelijk!

Neem alvast een kijkje naar enkele van onze leukste merken of navigeer onmiddellijk naar ons assortiment kinderschoenen.

Merken in de kijker

OCRA

Een Italiaans topmerk die werkelijk de meest kwalitatieve schoenen ontwikkelt voor de kindervoet! Verrassende ontwerpen, prachtige kleuren. Wedden dat je ook op 1-2-3 verkocht bent?

Naturino

Naturino is een merk die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kinderschoenen en dit vanaf de eerste stapjes. Hun eerste stappers of cocoon schoentjes zijn een absolute hit, en de prints overtuigen je meteen!

VEJA

Als je op zoek bent naar een duurzame schoen, dan moet je wel bij Veja zijn. In hun kleurrijke schoenen gebruiken ze biologisch katoen, plantaardig gelooid leer en fair trade rubber! Een ideale sneaker als je het mij vraagt.