Gratis verzending vanaf €70 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Kinderschoenen in Kortenberg

Leuke kinderschoenen in Kortenberg vinden is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig situeert onze winkel zich in Leefdaal, net naast Kortenberg. Lekker gemakkelijk!
We hebben hele leuke merken kinderschoenen in huis. Met veel plezier staan we dan ook klaar om met advies (en veel enthousiasme) de ideale kinderschoen uit te kiezen voor jouw zoon of dochter. Het is dan ook zo belangrijk om de juiste kinderschoen te kiezen vanaf hun eerste stapjes. 

Lokaal shoppen

Lokaal shoppen wordt hier bij ons enorm geapprecieerd! We begroeten jullie met een grote glimlach en ontzettend veel enthousiasme. Ik ben dan ook zo blij dat jullie de weg gevonden hebben naar Blue Parrot. Je vindt ons terug terug op slechts 5 min rijden van Kortenberg, dus echt lekker dichtbij!
Wij werken met beperkte openingsuren (woensdag en zaterdag doorlopend open!), en werken tevens op afspraak. 
Zo kan jij kiezen wanneer het beste uitkomt om met je kinderen (of alleen🤭) even binnen te springen.

Kinderschoenen vanuit je zetel

Ja hoor, je kan ook kinderschoenen scoren vanuit je zetel ergens in Kortenberg😁. Het is niet altijd gemakkelijk om je kinderen mee te nemen richting een kinderschoenenwinkel. Straks hebben ze na 1 paar schoenen passen al geen zin meer in de volgende, met een potentiële crisis als gevolg? Wij hebben uiteraard een heel fijn speelhoekje om ze helemaal op hun effen te laten komen, maar denk je dat dit niet zal helpen, dan hebben we ook voor jou de oplossing! Met ons online maatadvies kies je op 1-2-3 een juist maatje uit van thuis uit. Even de voetjes opmeten met onze downloadbare voetenmeter en bij de schoenen die je op het oog hebt de maattabel controleren. Lekker gemakkelijk!

Neem alvast een kijkje naar enkele van onze leukste merken of navigeer onmiddellijk naar ons assortiment kinderschoenen.

Merken in de kijker

OCRA

Een Italiaans topmerk die werkelijk de meest kwalitatieve schoenen ontwikkelt voor de kindervoet! Verrassende ontwerpen, prachtige kleuren. Wedden dat je ook op 1-2-3 verkocht bent?

Naturino

Naturino is een merk die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kinderschoenen en dit vanaf de eerste stapjes. Hun eerste stappers of cocoon schoentjes zijn een absolute hit, en de prints overtuigen je meteen!

VEJA

Als je op zoek bent naar een duurzame schoen, dan moet je wel bij Veja zijn. In hun kleurrijke schoenen gebruiken ze biologisch katoen, plantaardig gelooid leer en fair trade rubber! Een ideale sneaker als je het mij vraagt.