Winkelmandje

Gratis verzending vanaf €70 (BE/NL)

Onze duurzame kleding online betalen met ecocheques (BE)

4.91/5 op +2000 reviews

Lekker wat inspiratie opdoen

Woon jij wat verder van onze winkel en wil je toch de stuks eens van dichtbij zien? Geraak je er gewoon niet gemakkelijk tijdens onze openingsuren? Of wil jij gewoon graag wat inspiratie opdoen?

We have got you covered! Op deze pagina kan je nu de laatste nieuwe collecties spotten in video-formaat. We stellen de nieuwste collecties voor of maken hele leuke combinaties tijdens het seizoen. Een pagina om zeker in de gaten te houden! Heel veel kijkplezier!

Piupiuchick - Lente/zomer 2023 Drop 1

Zon, zomer, bloemetjes, liefde, rood, kusjes… Deze collectie is weer spot on! Ontdek de collectie hieronder waar we enkele leuke combinaties tonen.

Een item gespot van je dromen? Let me know! ❤️

Bobo Choses - Lente/zomer 2023 Drop 1

Bobo Choses drop 1 is toegekomen in de winkel. Bijna alle kleedjes, broeken en shortjes komen toe in drop 2, dus dit is echt een eerste selectie 🙂
Online launch 17 januari, middernacht! 

Een item gespot van je dromen? Let me know! ❤️

SPROET & SPROUT - Herfst/winter 2022

Sproet en Sprout is er en ik ga je volop laten meegenieten van deze topcollectie.
Twee video’s deze keer – de eerste met alle jongensoutfits en de tweede vol rokjes en kleedjes! Online launch 24 augustus.

Een item gespot van je dromen? Let me know! ❤️

THE CAMPAMENTO - Herfst/winter 2022

The campamento is een Spaans kinderkledingmerk en werkt werkelijk met zalige materialen. De stoffen zijn lekker zacht, de kwaliteit top, en uiteraard gemaakt van biokatoen. Voor de allereerste keer  is dit merkje bij ons binnen en daar zijn we héél blij mee. Je kan de stuks vanaf nu ontdekken in de winkel. De online launch staat gepland op 27 juli.

PIUPIUCHICK DROP 1 - Herfst/winter 2022

Piupiuchick is in de winkel toegekomen en wat is het weer prachtig mooi! Ik zette alles met heel veel plezier op een rekje samen om jullie door al dat moois te loodsen. Wedden dat het weer heel moeilijk kiezen wordt?

Vanaf woensdag 20/07 online te koop, maar vanaf NU al in de winkel 🙂

BOBO CHOSES DROP 1 - Herfst/winter 2022

Het is gelukt om Bobo Choses  naar onze winkel te krijgen! En wat zijn we enthousiast! Bekijk hieronder drop 1 van dit topmerk en laat mij gerust weten wat jouw favorietje is! 🙂